Kontaktinformation

Ny hjemmeside samme adresse:

www.Fruolsens.dk

Nyvej 6
4450 Jyderup
Tlf: 59 27 85 85

 

Frisør Jyderup

Spaltede spidser, tørt og trist hår, eller bare brug for et nyt look, besøg din frisør i Jyderup, Salon LaKris, Kristina kan hjælpe med det hele. Kristina er uddannet frisør og har i mange år arbejdet med hårpleje. Hår er et naturligt materiale, der kan formes, så det fremhæver netop din personlige skønhed. Dette tager Kristina højde for i hendes daglige arbejde, hvor høj kvalitet er i fokus.

Frisør Jyderup, god hår dag – hver dag
Ved et besøg hos din frisør i Jyderup vil du kunne få dit hår til at se bedst muligt ud, Kristina er ekspert i naturlig hårpleje der får dit hår til at se naturligt ud, og fremhæver dit eget fylde. Du kan med den rette klipning slippe for dårlige hårdage og umedgørligt hår. Kristina og dig vil sammen kunne finde den helt rette løsning for dit hår, både lige nu og for fremtiden

Buy cheap Viagra online

http://ukrainian-womens.com.

Efter et besøg hos din Frisør i Jyderup, der giver dig en frisure tilpasset dig og dine behov, kan du skabe optimale forhold for dit hår der kan minimere din tid brugt på at få det helt rette look. Kristina er også uddannet stylecoach og kan derfor rådgive dig ud fra helheden af din stil.