Kontaktinformation

Ny hjemmeside samme adresse:

www.Fruolsens.dk

Nyvej 6
4450 Jyderup
Tlf: 59 27 85 85

 

Stylist Jyderup

Har du brug for at finde din stil, har du for meget tøj i skabet eller er der en særlig lejlighed du vil se godt ud til, så er en stylist en god løsning. Kristina er uddannet stylecoach, hvilket betyder at hun ikke bare opdaterer din stil, hun gør det i samarbejde med dig og dine behov.

Stylist Jyderup får det bedste frem i dig selv

Buy cheap Viagra online

Ved et besøg hos din stylist i Jyderup, Kristina fra Salon LaKris, vil du kunne få det bedste frem i dig selv. Styling af din stil kombineret med coaching giver en unik fordel, fremfor kun at ændre i sin fremtræden. Da Kristina også er uddannet frisør er det muligt med en fuldstændig forbedring af det jeg du allerede er. Du vil efter et besøg hos din stylist i Jyderup komme til at se ud, som du allerede opfatter dig selv.

Хочешь быстро заработать в интернете более 300$ в месяц? Dage hvor du ‘bare ikke har noget at tage på’, selvom tøjskabet bugner, vil være fortid efter et besøg hos din stylist i Jyderup. Du vil kunne omsætte fejlkøb og et uoverskuelige klædeskab til guldkorn der vil give din personlige stil og selvtillid et løft.

Book en tid her